Arapça Yarışmalarında Marmara AİHL Farkı

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün tertip ettiği Arapça Hazırlık sınıfı bulunan ve İmam-Hatip liseleri arasında gerçekleştirilen Arapça yarışmalarında Okulumuz önemli başarılar elde etti.

Merkezi Ortak Sınavlarda Birincilik

Okululmuz Arapça hazırlık sınıfı bulunan okulların katıldığı Hazırlık Sınıfı Dil Programı Uygulayan Proje Anadolu İmam-Hatip Liseleri Yabancı Dil 4. Ortak Sınavı´nda en yüksek net ortalamasıyla birinci oldu. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklayabilirisiniz.

Arapça Şiir Okuma Yarışması´nda Birincilik

Bu yıl gerçekleştirilen Arapça yarışmalarında liseler arası 'Şiir Okuma' alanında okulumuzu Yusuf ÇELEBİOĞLU temsil ederek bölge birincisi oldu. Ayrıca Liseler arası 'Metin Canlandırma' kategorisinde ise öğrencilerimiz bölge ikinciliğini elde etti.

Liselerarası Metin Canlandırma Yarışması´nda Üçüncülük

Mihrimah Sultan kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde gerçekleştirilen metin canlandırma yarışmasında öğrencilerimiz ilk üçte yer aldılar ve segiledikleri performans ile alkışı hak ettiler.

18-03-201918-03-201918-03-201918-03-2019

Yayın: 18.03.2019 - Güncelleme: 18.07.2020 17:53 - Görüntülenme: 640