Yaşanabilir Kentler Sempozyumu...

Üsküdar´da 11 proje okulunun düzenlediği "Gelecek İçin Söz Bizde" sempozyumumuzun üçüncüsü sona erdi.
Sempozyum Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halûk DURSUN, Kaymakamımız Murat Sefa DEMİRYÜREK, Belediye Başkanımız Hilmi TÜRKMEN ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sinan AYDIN'ın katılımlarıyla Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Marmara AİHL´nin Sempozyum´a Katkıları

Sempozyum Düzenleme Kurulu´nda yer alan ve sempozyumun sekreterliğini yürüten Okul Müdürümüz Mücahit Kıbrıs sempozyumun hazırlık süreçlerinde aktif bir şekilde yer aldı.

Sempozyum bildiri kitabının redaksiyon, dizgi ve grafik işleri okulumuz tarafından gerçekleştirildi.

Şehir ve Adabımuaşeret başlığında Taha Sandıkçı, Abdussamed Duyuş ve Kasım Doğan isimli dokuzuncu sınıf öğrencilerimiz tebliğlerini sundular.

Herkese Dost Şehirler başlığında Yusuf Selim Atcıyurt, Yusuf Kuru, Ebubekir Bekiroğlu isimli dokuzuncu sınıf öğrencilerimiz tebliğlerini sundular.

Akıllı Kentler başlığında Nurettin Ulvi Kılıç, Muhammed Emir Şişman, Aykut Halıcı isimli onuncu sınıf öğrencilerimiz tebliğlerini sundular.

Sempozyumun sosyal medya mecralarındaki paylaşımlar salonda ve masada bulunan öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi.

Marmara AİHL standı fuaye alanında Abdurrahim Eltuğral ve İbrahim Halil Nazlı isimli öğrencilerimiz tarafından hazırlanarak dokümantasyonlar ilgililere ulaştırıldı.

Fuaye alanında okulumuzun Marmara Musıki Topluluğu´nda yer alan Yusuf Tarık Güldal, İsmail Abbasoğlu, M. Fatih Hacıoğlu ve Muhammed Gelgör isimli öğrencilerimiz musıki icrasında bulundular.

Tarih öğretmenimiz Uğur Dönmez, Edebiyat Öğretmenimiz Veysel Kurbetseven, İngilizce Öğretmenimiz Mehmet Rüştü Türker ve Müdür Yardımcımız H. Fuat Uzer organizasyonun hazırlık aşamalarında katkılarını sundular.

14-04-201914-04-201914-04-201914-04-201914-04-201914-04-201914-04-201914-04-201914-04-201914-04-2019

Yayın: 14.04.2019 - Güncelleme: 18.07.2020 17:51 - Görüntülenme: 880