İSTANBUL / ÜSKÜDAR - İstanbul Ticaret Odası Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi

ÇOMÜ Japonca Bölümü İle Ortak Ders...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Japonca Öğretmenliği Bölümü ile okulumuz Japonca Hazırlık sınıfı öğrencileri çevrimiçi ortak derslerde biraraya geliyorlar.

ÇOMÜ 3. Sınıf öğrencileri Topluma Hizmet dersi kapsamındaki Japonca dersleri bu yıl da online bir şekilde okulumuzda gerçekleştirilmektedir. Bu etkinliğin başta ÇOMÜ Japonca Öğretmenliği bölüm başkanı Doç. Dr. Tolga ÖZŞEN olmak üzere bölümün değerli öğretmenlerinin liderliğinde sekiz hafta sürmesi planlanmaktadır.

Bugün yapılan ikinci derste,  öğretmen adaylarının ilgi çekici, öğretici içerikleriyle Japonca öğrencilerimiz öğrendikleri Japonca'yı farklı bir ortamda pekiştirme fırsatı elde ettiler. Halihazırda Japonca N4 seviyesine yaklaşmakta olan öğrencilerimizin derse aktif katılımları ve kendilerini Japonca ifade ederek iletişim kurmalarıyla oldukça verimli bir ders işlendi.  Bu etkinliğimiz öğrencilerimiz tarafından da ilgiyle karşılandı ve olumlu geri dönüşler alındı.

Haziran ayında bitmesi planlanan bu etkinlik, okulumuz ve ÇOMÜ Japonca Öğretmenliği bölümü arasındaki ilişkileri güçlendirerek farklı etkinliklerle etkileşime devam edilmesine olanak sağlayacaktır.

07-04-202207-04-202207-04-202207-04-202207-04-2022

Yayın: 07.04.2022 - Güncelleme: 07.04.2022 13:33 - Görüntülenme: 1651