HAFIZLIK PEKİŞTİRME PROGRAMI MÜLAKATI

Belge sahibi hafız öğrencilerimizi bekliyoruz...

Hafızlık Mülakatı Ek Yerleştirme Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine;

Bu Programa Hafızlığını tamamlayarak hafızlık diplomasını almış öğrenciler başvuru yapabileceklerdir.
           25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında okulumuzun Hafızlık Pekiştirme Programında 9.sınıfta açık kalan 4 ( dört) kontenjan ve 10.sınıflarda açık bulunan 8 (sekiz) için Ek Yerleştirme Mülakat Sınavı yapılacaktır.

Boş kontenjanlar için başvurular 22 Eylül 2023 Cuma mesai bitimine kadar başvuruya açık kalacaktır. Vaktinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru şartları ve sınavın nasıl yapılacağıyla ilgili duyuru ekinde paylaşılan Hafızlık Projesi Öğrenci Alımı Usul ve Esasları Kılavuzunu dikkatlice incelemeniz gerekmektedir.

Başvurular aşağıda bağlantısı verilen bulunan Google form üzerinden alınacaktır.

BAŞVURU FORMU İÇİN BU YAZININ ÜZERİNE TIKLAYINIZ

HAFIZLIK MÜLAKAT KILAVUZU İÇİN BU YAZININ ÜZERİNE TIKLAYINIZ

Sınav Tarih ve saat bilgisi daha sonra size SMS bilgilendirme olarak yapılacaktır. Bu sebeple Aşağıda paylaşılan formun eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekmektedir.

Sınav 08.00 / 17.00 saatleri arasında okulumuz kütüphanesinde yapılacaktır.

Size verilen randevu saatinde aşağıda belirtilen belgeler ve formları doldurmuş olarak okulda bulunmanız gerekmektedir.

Mülakata Gelirken Yanınızda Getirilmesi Gereken Evraklar;
           1. Nüfus Cüzdanı / T.C Kimlik Kartı

2. Öğrenci Belgesi(Kayıtlı olduğu okuldan alınacaktır.)

2. Hafızlık Diploması Aslı veya Hafızlık sınavını kazandığını gösterir ekran çıktısı.

3. Başvuru formu (Doldurularak getirilecektir). Forma ulaşmak için tıklayınız

Not: Başvuru şartlarını taşımadığı halde başvuru yapan veya başvuruda belirttiği şartları belgelendiremeyenlerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Yayın: 05.09.2023 - Güncelleme: 05.09.2023 17:24 - Görüntülenme: 807