Sevgili Öğrencilerimiz Okulumuza Hoş Geldiniz

Okulumuza yerleşen öğrencileri ve velilerini tebrik ederiz.

Bugün açıklanan LGS Yerleştirme Sonuçlarına göre okulumuz İngilizce, Arapça ve Japonca Hazırlıklı bölümlerine yerleşen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. İngilizce Hazırlık bölümümüz 477,4083, Arapça Hazırlık bölümümüz 466,1129, Japonca Hazırlık bölümümüz ise 464,5830 puan ile en son öğrencilerini almışlardır.

Okulumuza tercih döneminde yoğun teveccüh gösteren tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyor, okulumuza yerleşen tüm öğrencilerimize hoş geldiniz ve hayırlı olsun diyoruz.

Okulumuzu kazanan tüm öğrencilerimizin aşağıdaki bilgi formunu dolurmalarını rica ederiz.

BİLGİ FORMU

Okul kayıt işlemleri ve pansiyon başvuruları aşağıda belirtilen tarihlerde gerçekleşecektir. Kayıt işlemine hem öğrencimizin hem de velilerimizin katılımını rica ederiz.

21 Ağustos saat 11:00 Japonca Hazırlık öğrenci ve velileri

22 Ağustos saat 11:00 Arapça Hazırlık öğrenci ve velileri