Etiket Sonuçları: Eğitim

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurulu 27.10.2019 Pazar günü yapıldı.

Ara

İstanbul Ticaret Odası Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından gerçekleştirilen Gelecek İçin Eğitim Tasarımı Sempozyumu 2 Aralık 2018 pazar günü yapılan oturumlarla sona erdi. Prof. Dr. Mustafa Şentop´un açılış konuşması ile başlayan ikinci gün programı "Eğitimde Küresel Rakabet" ve "Dil Eğitimi" temalarıyla devam etti. Sempozyumun kapanış ve değerlendirme oturumunda ise Prof. Dr. Sadık Ünay, Prof. Dr. Ahmet Şükrü Özdemir, Prof. Dr. Ahmet Akın yer aldı. Sempozyum Yusuf Goncagül konseri ile sona erdi.

Okulumuzda 5.sınıf hafızlık adayı öğrencilerimize yönelik Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Akay Azak tarafından ´´Başarılı Hafiz Olmanın Şifreleri´´ konulu bir konferans verildi.

Kendisi de hafız olan hocamız öğrencilerimize ezber teknikleri ve günlük çalışma programı yapma ile ilgili tecrübelerini aktardı. Öğrencilerimizin sorularının cevaplandırılmasının ardından program,  hocamızın kitaplarını imzalamasıyla  nihayete erdi.

Ekm

Eğitici ve öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla planladığımız seminer programının ikinci bölümünü tamamlamış bulunmaktayız.