Marmara Talks: What is it like to live abroad for a long time.

Marmara Anadolu İmam hatip Lisesi İngilizce Zümresi olarak öğrencilerimizin İngilizce seviyelerini iyileştirmek adına yaptığımız çalışmalara bir yenisini ekledik. Tecrübe ve birikimlerini öğrencilerimize aktarması için Dr. Mehmet Eren Erdoğan'ı okulumuzda ağırladık. İngilizce Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin katıldığı etkinlik, söyleşi şeklinde devam etti. Böylece öğrencilerimiz konuşmacı ile etkileşim içerisinde hem dil becerilerini geliştirdiler, hem de güzel bir zaman geçirme imkanına kavuştular. Dr. Erdoğan, öğrencilerimize kariyer planı yaparken nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini anlattı. Ve ayrıca yurtdışında uzun süre yaşamanın zorlukları ve avantajları üzerine bir sohbet gerçekleştirdi.

As Marmara Anatolian Imam Hatip High School English Language Department, we added a new one to our efforts to improve the English level of our students. To transfer his experiences to our students, we hosted Dr. Mehmet Eren Erdogan in our school. The activity attended by our English Preparatory Class students continued in the form of a conversation. Thus, our students not only improved their language skills but also had the opportunity to have a good time in interaction with the speaker. Dr. Erdogan explained to our students how to follow a career plan. He also had a conversation about the difficulties and advantages of living abroad for a long time.

20-01-202020-01-202020-01-2020

Yayın: 20.01.2020 - Güncelleme: 18.07.2020 17:38 - Görüntülenme: 395